Brands, Products & Stories

Az Unger and Partners 1996 óta termékek és szolgálatatások tervezését és fizikai megvalósítását végzi, napjainkban több mint 50 márkával a piacon. Szolgáltatási portfoliónk az ötlettől a gyártáson keresztül a piaci bevezetés széleskörű támogatásáig teljes folyamatot fed le. Hiszünk a történetekben és a tartalomban. Minden márkánk egy történet ami a mindennapjaink részévé válik.

Story started in 2020

Bambi

Csak annyit mondunk: annyi meg egy Bambi!

Story started in 2020

Jó bor

Boros nemzet vagyunk, ez nem is kérdés. Itt az idő, hogy te is magadba szívd az alapokat elméletben és gyakorlatban is. Kóstold és tudd!

Story started in 2019

Le Leo

Our hospitality in a bottled form.
A Clark Hotel saját márkájú boraihoz terveztünk bor csomagolást a hotel meglévő arculatai elemeit felhasználva.

Story started in 2019

Pipa

A Vis Vitalis óta nem foglalkoztunk ipari formatervezéssel. Nagy örömünkre ennél a terméknél újra előkerült ez a feladat is.

Story started in 2013

Kiss Gábor

Kiss Gábor borai kiemelkedőek a magyar piacon. Azt szerettük volna, ha a borok csomagolásai is ezt tükrözik. Enigma, Code és Signal. A tökéletes trió.

Story started in 2020

PalackPosta

Első és eddig egyetlen kampányunk, melyet a koncepciótól a teljes kivitelezésig házi karanténban oldottunk meg tavasszal.

Story started in 2019

Andrea Gere Skincare

A Gere borászat arculatához illeszkedő, de attól mégis teljesen független prémium kozmetikai márka megalkotásában voltunk Gere Andrea partnerei.

Story started in 2009

Gerbeaud

A Gerbeaud: Niszkács Anna és a mi álmunk. 2009 óta dolgozunk együtt, hogy egy minden ízében tradicionális magyar márkának friss és korszerű formát adjunk.

Story started in 2017

Black Lake

Kivételes íz, Európa egyik legtisztább gleccserforrásából, magyar design: Black Lake Montenegro forrásvíz.