Brands, Products & Stories

Az Unger and Partners 1996 óta termékek és szolgálatatások tervezését és fizikai megvalósítását végzi, napjainkban több mint 50 márkával a piacon. Szolgáltatási portfoliónk az ötlettől a gyártáson keresztül a piaci bevezetés széleskörű támogatásáig teljes folyamatot fed le. Hiszünk a történetekben és a tartalomban. Minden márkánk egy történet ami a mindennapjaink részévé válik.

Story started in 2009

Gerbeaud

A Gerbeaud: Niszkács Anna és a mi álmunk. 2009 óta dolgozunk együtt, hogy egy minden ízében tradicionális magyar márkának friss és korszerű formát adjunk.

Story started in 2017

Black Lake

Kivételes íz, Európa egyik legtisztább gleccserforrásából, magyar design: Black Lake Montenegro forrásvíz.

Story started in 2015

Rácz Lilla

Reprezentatív, semmihez sem hasonlítható arculatot szerettünk volna tervezni Lillának. Annyira sikeres, hogy minden egyes tételt közvetítés nélkül tud értékesíteni.

Story started in 2015

Ruppert

Két elszánt fivér és az újrakezdés. Kalapos nyúl és céltábla. Ruppert.

Story started in 2011

Cinq Filles

Ezt a márkát mi alapítottuk, mert szerettünk volna választ adni egy széleskörű igényre: minőségi ajándékokat készítünk magánemberek és cégek számára.

Story started in 2014

Vis Vitalis

A kezdetektől fogva adott volt ez az érzelmi kötődés, ami dominált az arculat teljes megtervezésében is, ráadásul hamar elnyerte a vásárlók „áldását” is – szájról-szájra terjedt a híre az első pillanattól kezdve.

Story started in 2016

Geek & Gorgeous

A kozmetikai brand neve adott volt, ehhez kellett felépítenünk a teljes designt a grafikától a csomagolásokig.

Story started in 2018

Marif

Számunkra teljesen új kihívás –  az európai ízlésre alakított magas minőségű vízipipa dohány koncepciójának teljes kialakítása.